"Розведення військ, видача Цемаха... Йдемо до капітуляції": Розвідник зробив тривожну заяву (відео)

Видача Росії терориста "ДНР", підозрюваного в катастрофі рейсу МН17 Володимира Цемаха і розведення військ на Донбасі можуть стати кроками України на шляху капітуляції до перед Кремлем.

Таку думку висловив в ефірі програми "Свобода слова" командир підрозділу Олександр Старина, розвідник, який брав участь у спецоперації із захоплення бойовика "ДНР", передають Патріоти України.

"Розумієте, є такий момент, кажуть про ціну, яка заплачена за його виведення. Загинув мій товариш бойовий, з яким ми з 14-го кожен день служили. Інший товариш отримав травму. Питання навіть не в тому, що була заплачена така ціна. ми знаємо, заради чого ми знаходимося тут. Ми знаємо, що з нами може трапитися в будь-який момент. Суть не в цьому була для нас усіх. Ми бачимо, що тут відбувається в районі це розведення військ. Бачимо видачу Цемаха, це все ланки одного ланцюга, які ведуть, на жаль, не просто до миру, а як було вже сказано, до капітуляції. І ось це дійсно нас дуже сильно хвилює", – пояснив розвідник у відповідь на питання, чи зачепило його звільнення Цемаха.

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, який коментував слова Старини, запевнив, що Цемах постав перед слідством і його звільнення не приведе до озвучених наслідків.

"Мені здається, сьогодні президент кілька разів, на різних майданчиках повторив, що ми не будемо здавати ні території, ні людей і що, цитуючи пана Клімкіна, розуміння цих процесів у правильному порядку для України, в межах інтересів України, у президента. Щодо Цемаха, то з ним були проведені слідчі дії, я розумію, що це морально, психологічно, можливо для когось була важка ситуація, що його обміняли. Але всі необхідні слідчі дії були проведені з ним, з боку наших партнерів теж", – заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...