"Розвели, як молоду...": "У Росії обманюють із підтримкою Криму", - український режисер

На Росії більшість людей не знають, що відбувається навколо.

Євген ЛавренчукУкраїнський режисер Одеського національного академічного театру опери та балету Євген Лавренчук розповів, як його колегу – російську оперну співачку Олену Образцову – обманули з підтримкою Криму. Як стало відомо, їй надійшов дзвінок від представника Міністерства культури, після якого з'явилася публікація із заявою, що співачка підтримала окупацію Росією Криму, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

"Я телефоную: "Олено Василівно, що за х@ня? "Вона каже: "Зателефонували з Міністерства культури. Перше запитання: "Чи знаєте ви, що російськомовних людей багато у світі, у Криму?" Вона: "Так". – "Чи повинні ми їм допомагати, підтримувати культуру, мову, давати грошові гранти?" Вона: "Звичайно!" Вони: "Тобто якщо Володимир Володимирович Путін ухвалить рішення допомагати активно, ви підтримаєте це?" Образцова: "Так", – розповів режисер.

За його словами, таких ситуацій було багато. Тому Образцову "обманули, розвели, як молоду".

Також Лавренчук зазначив, що друзів-ватників у нього немає. Більшість його близьких поза політикою. Але іноді для нього здається дивним, коли люди не знають, що відбувається навколо.

Євген Лавренчук

"Нещодавно мені хлопець у месенджері пише: "А можна я прийду до вас в Оперу прослуховуватися?" Я йому відповів, що доведеться почекати, поки часи зміняться, тому що ми не можемо людину з РФ оформити, як би вона не співала. Хлопець: "А що таке?" Я кажу: "Війна на Донбасі. Чули взагалі, що відбувається? "Він: "А до чого тут Росія? Ну, там Америка з бандерівцями". Тобто зв'язати двох слів не може, але думка щодо цього є", – додав режисер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...