"Рускій мір" в усій красі: На Росії поліція довела 85-річного пенсіонера до самогубства через кущ конопель

У передсмертній записці пенсіонер попросив вибачення у рідних, заявив, що не винен і не хоче помирати у в'язниці.

У Кабардино-Балкарії слідчі закрили кримінальну справу стосовно 85-річного пенсіонера, який наклав на себе руки. Поліція Росії звинувачувала його в "зберіганні наркотиків", повідомляють росЗМІ із посиланням на адвоката вдови загиблого, передають Патріоти України.

Відзначається, що справа Миколи Захарченка було припинено у зв'язку з "малозначністю" проступку. За словами адвоката, припинення кримінальної справи фактично реабілітує пенсіонера. Тепер матеріали розгляне прокуратура для перевірки законності і обґрунтованості прийнятого слідчим рішення.

Кримінальну справу про незаконне "зберіганні наркотиків" проти Захарченка було порушено 13 серпня. Приводом для цього став кущ диких конопель, який поліцейські виявили на земельній ділянці пенсіонера. Захарченку загрожував реальний термін від трьох до 10 років позбавлення волі.

У ніч на 18 серпня пенсіонер покінчив життя самогубством. У передсмертній записці він попросив вибачення у рідних, заявив, що не винен і не хоче вмирати у в'язниці.

За фактом самогубства Захарченка слідчі почали дослідчу перевірку. Міністр внутрішніх справ по Кабардино-Балкарії також почав службову перевірку щодо керівництва одного з відділів МВС міста Нарткала. Про результати внутрішніх розслідувань не повідомлялося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...