"Руський мір" відкрив обличчя: Які країни голосували проти резолюції по Криму

Росія намагалася перешкодити ухваленню Генеральною асамблеєю ООН резолюції щодо мілітаризації Криму і ці спроби були "безпрецедентними".

Представництво України в ООН опублікувало список країн, які голосували проти резолюції по окупованому Криму, підготовлену Україною. Список опублікували у Twitter представництва України в ООН, передають Патріоти України.

"Країни, які голосували проти української резолюції в Третьому комітеті ГА ООН. Список: Вірменія, Білорусь, Бурунді, Камбоджа, Китай, КотД'Івуар, Куба, КНДР, Еритрея, Індія, Іран, Казахстан, Киргизстан, М'янма, Нікарагуа, Філіппіни, РФ, Сербія, Судан, Сирія, Уганда, Венесуела, Зімбабве", - йдеться у повідомленні.

Росія намагалася перешкодити ухваленню Генеральною асамблеєю ООН резолюції щодо мілітаризації Криму і ці спроби були "безпрецедентними". "Потуги перешкодити схваленню резолюції були безпрецедентні. Іноземні посли жалілися, що російська дипломатія викручувала їм руки, ноги і голови, але щось не клеїлося", - написав своїй сторінці у Facebook речник Постійного представництва України в ООН Олег Ніколенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...