"Русская весна 2.0": Військовий експерт розкрив хитрий план Путіна в Україні

Якщо «заготівочки» володаря Кремля спрацюють, то він зможе отримати все на «блюдечку з блакитною облямівкою»: автономію Донбасу, визнання Криму російським, скасування санкцій для РФ.​..

Призначення співробітника ФСБ Михайла Бабича куратором окупованих Росією територій Луганської та Донецької областей підтверджує висновок про націленість «господаря Кремля» на те, щоб закрити дороге для РФ «українське питання» вже в 2019 році і являє собою ще один спосіб тиску на Україну. Таку думку висловив військовий оглядач, головний редактор інтернет-ресурсу «Інформаційний спротив» Юрій Карін, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

На його думку, призначенням Бабича Путін «промацує» новообраного президента України Володимира Зеленського, і це далеко не все «заготівочки» Кремля.

«Зачем России применять силу, если в нашем межвыборном периоде все для них складывается как нельзя лучше? Потому ставка, скорее всего, будет сделана на дестабилизацию ситуации в первую очередь регионах, где население наиболее дезориентировано российской пропагандой. На президентских выборах эта часть украинского населения была достаточно хорошо мобилизована именно на нарративах из российской концепции „мягкой силы“ — референдум, федерализация, „адиннарод“…», — вважає експерт.

Юрій Карін впевнений, що зараз «затравочки» у вигляді паспортів РФ для громадян України не тільки з ОРДЛО або окупованого Криму вже вкинуто. У свою чергу, лідер угорського «Йоббіка» вже встиг відпрацювати свою ставку в Закарпатті.

«То есть такая себе „русская весна 2.0“, плюс автономия украинских венгров. Это, естественно, идеальная ситуация для российских спецслужб, для реализации гибридных сценариев. От радикального, по созданию новых „народных республик“, до достаточно мирного, по проведению в парламент пророссийского большинства с последующим урезанием президентских полномочий», — попереджає військовий оглядач.

Якщо «заготівочки» Путіна спрацюють, то він зможе отримати все на «блюдечку з блакитною облямівкою»: автономію Донбасу, визнання Криму російським, скасування санкцій для РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...