"Русскій мір" в усій красі: У мережі показали, як у Криму окупанти знищують санаторії (фото)

В анексованому Росією Криму "влада" продовжує відбирати у місцевих жителів місця відпочинку.

В Сімеїзі разом із санаторієм "Юність" дерибанять примикаючу до санаторію природоохоронну територію гори Кішка і скелі Лебедине крило. Про це в Twitter повідомила блогерка RoksolanaToday & Крим25%, передають Патріоти України.

"У Сімеїзі сьогодні рівень пристрастей зашкалює. Причиною тому є розпорядження "СовМина РК" про ліквідацію санаторію "Юність" і якісь темні справи під цей загальний шумок віддерибанити частину примикаючої до санаторію природоохоронної території гори Кішка і Лебедине крило", - написала блогерка.Вона нагадала, що дитячий санаторій "Юність" ліквідовано окупантами на початку березня 2020 року. У травні 2018 року повідомлялося, що територію санаторію зі старовинними особняками викупила Тетяна Навка - дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Також блогерка в іншому пості нагадала, чим зазвичай закінчується російське "господарювання" на півострові - хаосом і руїнами. На доказ вона навела фотографії колись розкішного будинку відпочинку в селищі Лазурному під Алуштою. Зараз його вікна закладені цеглою, а стіни старіють.
"Абхазія десь поруч", - прокоментувала знімки блогерка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...