"Русскій мір" в усій красі: В окупованому Севастополі обурені пацюками на пляжі

Відпочинок подружньої пари севастопольців на пляжі парку Перемоги в Севастополі затьмарило сімейство щурів. Гризуни ховалися під дерев'яним парапетом, а з настанням сутінків вирішили вибратися назовні.

Про такий випадок, який стався з нею особисто та з її чоловіком, заявила жителька Севастополя Наталія Голубєва, передають Патріоти України з посиланням на інформресурс All Crimea.

"Нещодавно, як зазвичай, прийшли в Парк Перемоги ввечері подивитися на захід сонця, на другий пляж, якщо рахувати від рятувальної станції, і сіли на дерев'яний парапетик", - каже жінка.

За її словами, приблизно за півгодини з-під цього парапету вибралося ціле сімейство щурів, яке стало прогулюватися пляжем. "Ми зрозуміли, що вони під цією штукою просто живуть! - зробила висновок Голубєва і задалася питанням, що можна зробити. - Потруїли або що ... Цього не повинно бути на пляжі".

Жінка містян і гостей міста, що таке явище можна зустріти на міських пляжах. "Це страшно противно було спостерігати", - поділилася враженням Наталія і попросила відвідувачів місць відпочинку не залишати і не розкидати їжу на пляжах, яка приваблює гризунів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...