"Русские своих не бросают": Москва припиняє фінансування "ЛДНР", "зуби на полицю" покладуть не лише пенсіонери "молодих республік"

Тепер терористам доведеться власними силами забезпечувати не тільки пенсіонерів ОРДО, а й інші верстви населення "ДНР".

Швидше за все, новорічні свята будуть на території так званих "народних республік" Донбасу дуже безрадісними. Справа не тільки в дуже неблагополучній ситуації з поширенням коронавірусної інфекції. Стало відомо про рішення Росії, яке буде ударом для "ДНР" і "верхівки" сепаратистів. Як пише телеграм-канал "Вільнодумець", з початку 2021 припиняється російське фінансування "республік", передають Патріоти України.

Зокрема, "ДНР" позбудеться грошового потоку, який робив Пушиліна і його наближених мільйонерами. "Як розповідають близькі до так званого голови уряду ДНР Пашкову люди, за вказівкою з Москви готується неприємна новина для всіх пенсіонерів ДНР, а також інших категорій громадян, які отримують соціальну допомогу. Щоб було всім зрозуміло, скажімо прямо: Росія має намір з 1 січня 2021 року припинити повністю фінансувати ЛДНР", - йдеться в повідомленні.

"А це означає, що більше "російських пенсій", званих росіянами "соціальною допомогою", і виплат допомоги не буде, тобто не буде 2,1 млрд рублів щомісяця на утримання ДНР, які Пушилінз російськими кураторами нещадно "пиляли". Все , лавочка закривається!" - пише телеграм-канал.

Сьогодні окупаційна "влади" "ДНР" в істериці через "пересихаючий" фінансовий потік з Росії. Є інформація, що той же Пушилін і його наближені їздили в Москву на поклін до Зюгановау і Жириновськогому, яких просили якось допомогти, вплинути на Кремль, умовити не припиняти фінансування "республік", але російські політики тільки розводили руками і казали, що рішення "нагорі" вже прийнято.

А найбільше від цього рішення постраждають, звичайно ж, не Пушилін і не його "колега" з "ЛНР" Пасічник, а прості люди, зокрема пенсіонери, власних коштів для виплати яким пенсій при перебуваючій в глухому занепаді економіці "республік" немає і в помині.

Телеграм-канал також пише, що з подачі Росії пропагандистами вже "розганяється" нібито "пояснення" того жаху, який скоро відбудеться. Народу розповідатимуть, що нібито мала місце домовленість з Україною про фінансування останньою "республік" з 2021 року. І далі послідують звинувачення на адресу України з приводу "невиконання домовленостей". "Коротше, ми всі напередодні" грандіозного шухеру в "ЛДНР", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...