"Русский русского гнобит": Екіпаж "Норда" в окупованому Криму змусили заплатити за поновлення російських паспортів (відео)

Помічник капітана судна висловив обурення поведінкою окупаційної влади.

Членам екіпажу сейнера «Норд» після повернення до анексованого Криму довелося сплатити мито за відновлення російських паспортів на загальних підставах, передають Патріоти України з посиланням на окупаційні ЗМІ.

Другий помічник капітана «Норда» Юрій Савельєв у коментарі виданню «Керч ФМ» висловив обурення у зв'язку з тим, що окупаційна адміністрація відмовила їм у допомозі. Він пояснив, що українські правоохоронці повернули їм лише російські закордонні паспорти, а внутрішні, в яких в якості місця реєстрації вказана «Республіка Крим, РФ», вилучили.

«Звернулися до адміністрації, щоб вона організувала нам отримання паспортів. Так нам відповіли, що грошей у них немає, і такого фонду, щоб оплачувати наше держмито, у них теж немає», - розповів Савельєв.

Його дружину обурило, що рибалкам довелося відновлювати російські документи в порядку загальної черги. «Заплативши кожен по 1500 рублів держмита, як при втраті або псуванні. Тобто їх прирівняли до тих, що загубив свій паспорт на святі», - висловилася Тетяна Савельєва.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...