"Ризик насильства посилюється": Держдеп застеріг американських туристів від відвідин України в переддень другого туру виборів

За даними Держдепу, в Україні злочини проти іноземців та їх майна є звичайним явищем.

Державний департамент США не рекомендує американським туристам відвідувати Україну, в тому числі окуповані території Криму і Донбасу. Влада США віднесла Україну до списку небезпечних регіонів через рівень злочинності і вибори. Про це повідомляє офіційний сайт відомства, передають Патріоти України.

«Проявляйте велику обережність під час подорожей по Україні через високий рівень злочинності, небезпеки заворушень і масових акцій пов'язаних з виборами. Не подорожуйте до Криму через довільні затримання та інші зловживання з боку російської окупаційної влади, і в східні райони Донецької і Луганської областей, особливо райони, які не контролюються державою, через збройний конфлікт і викрадення людей», - йдеться в повідомленні.

За даними Держдепу, в Україні злочини проти іноземців та їх майна є звичайним явищем. Демонстрації, які часом носили насильницький характер, регулярно проходять по всій Україні, в тому числі в Києві.

«Ризик насильства посилюється в період виборів, а на попередніх виборах деякі пов'язані з виборами демонстрації призводили до насильства», - наголошується в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...