"С мировоззрением 18-го века, с зауженным кругозором...": Ідеолог "ДНР" розповів про "реальну владу" Бородая

Манекін зазначає, що поява фігур Захарченка, "Ташкента", "засланого козачка" Казакова, блатного письменника Прілєпіна, все це - втілення принципів, закладених при Бородаю.

Олександр Бородай

Проживаючий в непідконтрольному Україні Донецьку ідеолог «ДНР» Роман Манекін на своїй сторінці в соцмережі висловив думку, що екс-«прем'єр ДНР» і глава Союзу Добровольців Донбасу Олександр Бородай дуже далекий від політики, що призвело до серйозних помилок в 2014 році, передають Патріоти України.

Манекін зазначає, що в 2014 році «реальна влада Бородая не поширювалася далі стін ДОДА»: «Население жило совсем другой жизнью. Критически опасной и совсем другой. И поэтому круг интересов Бородая не распространялся далее интриг в фокусе его обзора. Он, в принципе, не видел дальше своего носа. И потому критически ошибочно оценивал меры, которые необходимо было реализовывать. Собственно, он вообще не занимался политикой, собственно социальными процессами, находясь на политической должности».

За словами Манекіна, на той момент були певні тертя між «ватажками» НЗФ в той час, як Бородай приймав не найвдаліші «кадрові рішення»: «Бородай — человек из 18 века. Он Интернет не читал, относился к нему пренебрежительно. Соответственно, с мировоззрением 18 века, с зауженным до уровня личного общения кругозором,… что можно построить? Только феодализм! Поэтому появление фигур Захарченко, „Ташкента“, „засланного казачка“ Казакова, блатного писателя Прилепина, все это — воплощение принципов, заложенных при Бородае. Антисоциальных, по существу, и никакого отношения к политике не имеющих».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...