"С огоньком!", або "Духовність скреп": Співробітники Шереметьєво сміялися з падаючого палаючого літака (відео)

У мережі з'явилося відео, як працівники аеропорту «Шереметьєво» відреагували на палаючий літак «Superjet-100».

На відео видно, що люди фотографують екран, на якому зафіксовано момент приземлення лайнера і сміються, передають Патріоти України.

«Если он так сел, значит, он пострадал», — чути голос жінки на відео.

«Нормально он сел», — відповів на це працівник аеропорту.

Ця фраза розсмішила людей, які спостерігали за посадкою лайнера. На відео чути гучний сміх.
Відзначимо, що слідчо-кримінальна група проводить перевірку на місці трагедії пасажирського літака «Superjet-100» в московському аеропорту «Шереметьєво». Офіційний представник слідчо-кримінальної групи Світлана Петренко повідомила, що вони розглядають кілька версій події в аеропорту Шереметьєво. Серед них називають несправність літака, недостатню кваліфікацію пілота, диспетчера і осіб, які проводили технічний огляд, а також несприятливі метеоумови.

З усіх осіб, які перебували на борту Superjet-100 здійснив аварійну посадку в московському аеропорту Шереметьєво, загинула 41 людина, включно з одним членом екіпажу. Щонайменше 13 пасажирів, які перебували хвостовому відділенні лайнера, могли врятуватися. Очевидці розповідають, що коли літак вдарився об землю і загорівся, деякі пасажири стали в паніці діставати свої речі з полиць. Це ускладнило евакуацію людей із задніх рядів судна і вони загинули у вогні. Врятуватися вдалося 33 пасажирам і чотирьом членам екіпажу.

У той же час офіційний представник «Аерофлоту» Максим Фетисов заявив, що пасажири аварійного Superjet евакуювали майже в 1,5 рази швидше, ніж потрібно за нормативами.

«Евакуація пасажирів аварійного SSJ-100 зайняла 55 секунд при нормативі 90 секунд», - сказав Фетисов. Російський слідчий комітет порушив кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК РФ (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило смерть двох і більше осіб). Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв доручив створити держкомісію з розслідування НП. Ространснадзор, в свою чергу, позапланово перевірить «Аерофлот», Шереметьєво і Держкорпорацію з організації повітряного руху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...