"С вас лошади в конюшне ржут": Ексватажок терористів "ДНР" звинуватив своїх колег у брехні

Безлер спростував заяви терористів про бої з "іноземними найманцями ЗСУ".

Екскомандир горлівських підрозділів НЗФ Ігор Безлер на своїй сторінці в соцмережі жорстко відреагував на заяви членів НЗФ - сербського найманця Деяна Беріча і "ексрадника ватажка ДНР" Олександра Казакова, які в ефірі російського пропагандистського телеканалу розповідали, як вивозили "ешелонами убитих іноземних найманців ЗСУ", передають Патріоти України.

Так, Безлер зазначив, що озвучена ними інформація не відповідає дійсності, а сказане Козаковим викликає тільки сміх у супротивника: «Какое сафари? Какой Blackwater? Уже в 2009 была Xe Services LLC Эту лабуду пытались впарить в 2014 г. Этот Стэн Паттон такой же сотрудник ЧВК Academi как Берич участник штурма ДАПа в 2014. Или пропагандоны вытаскивают на свет давно протухшее ради картинки? „Там работали ЧВК польские, например. Самые крупные ЧВК на той стороне. Правда, и вывозили мы их уже эшелонами потом, когда их уже не стало“ слова этого Казакова. Что ты там вывозил из кабака „Пушкин“? ДБ (с) Так потом с вас уже не просто смеются, с вас лошади в конюшне ржут».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...