"Самопоміч". Шанс на відродження: Андрій Садовий поступився місцем лідера жінці

Партія "Об'єднання "Самопоміч"" була представлена у минулому скликанні парламенту, однак на виборах 2019 року не подолала прохідний бар'єр, набравши 0.62% голосів.

Колишня віцеспікерка Верховної Ради України Оксана Сироїд стала лідером партії "Об'єднання "Самопоміч", передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу партії.

Відповідне рішення ухвалив XX з’їзд партії, який відбувся у суботу в Києві. 127 делегатів проголосували за таке рішення, 3 утрималися.

"Наше головне тактичне завдання зараз – знайти слова і способи їх донесення, щоб люди нас почули і зрозуміли. А наша мета дуже чітка – повернутися до центру ухвалення рішень в українській політиці. Бо ми знаємо як. Треба лише вірити і робити", - відзначила Оксана Сироїд.

За словами новообраного лідера партії, саме місцеві вибори мають стати тим фундаментом, який допоможе "Самопомочі" повернутися до великої політики.

Сироїд також подякувала колишньому лідеру "Самопомочі" Андрію Садовому за роки плідної роботи. Садовий після складання своїх повноваження залишився членом партії.

"Я сім років віддав керівництву "Самопомочі", і це одні з найкращих років мого життя. І я лишаюся в партії, я буду активним членом "Самопомочі". Я думаю, принесу більше користі, допомагаючи вам. Мені важлива перемога кожного з вас", - наголосив Андрій Садовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...