Самопожирання скреп: Схиігумен РПЦ скликає ополчення проти Путіна (відео)

Він закликав паству до повстання.

Церковний суд РПЦ позбавив сану схиігумена Сергія, який захопив жіночий монастир під Єкатеринбургом. Після цього клірик оголосив війну керівництву РПЦ і всій Росії. Відеозвернення Сергія було оприлюднено на YouTube, передають Патріоти України.

У ролику він запевняє, що якась фашистська секта управляє президентом Росії Володимиром Путіним і главою РПЦ патріархом Кирилом. "Хабадники, Белазар і його оточення правлять Росією, дають вказівку президенту Путіну, патріарху Кирилу для розвалу Росії і Церкви, що ви зараз і бачите. Суцільний обман, лицемірство і фарисейство", - заявив уже колишній клірик РПЦ.

Він звинуватив Путіна і РПЦ в тому, що вони готують "громадянську війну з найближчими народами" і планує "відібрати їх території". За версією Сергія, саме для цього оголошена недавно загальна мобілізація військових запасу.

Також клірик висловив думку, що Путін хоче через чіпування загнати народ "в стійло, електронний табір Сатани".

Він закликає скликати "народний помісний собор", перед яким виступлять "зрадники батьківщини". Згідно слів Сергія, мова про Путіна і його найближче оточення, включаючи вище керівництво РПЦ. "Не можна допустити, щоб ця вовча зграя розтерзала Росію і прилеглі народи", - заявив колишній схиігумен.

Він оголосив створення так званого "народного ополчення".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...