Саморушну капсулу за мотивами "Світу Юрського періоду" зробили в Segway

Новий транспортний засіб повинен стати серійним вже в 3-му кварталі 2020 року.

Творці двоколісного електричного самобалансуючого транспортного засобу Segway представили новий варіант транспорту, який вже не вимагає стояти під час руху і управляти за допомогою нахилів тіла, передають Патріоти України з посиланням на The Verge.
Капсула Segway S-Pod має ті ж два колеса і технічно є варіацією звичного Segway, але користувач має можливість сидіти в ході поїздки і управляти своїм транспортним засобом за допомогою встановленого з лівого боку від крісла джойстиком.

Максимальна швидкість S-Pod, створеного за мотивами гіросфери з представленого в 2015 році фільму «Світ Юрського періоду», становить 38 км/год. Запас ходу поки не розкритий. Вся детальна інформація про нову розробку Segway буде оприлюднена ближче до прем'єри серійного варіанту транспорту, який повинен надійти в продаж на початку 2021 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...