Самотній Богдан, летючий Коломойський і політики-валентинки: Найсмішніші меми тижня

Цей тиждень подарував українцям багато цікавих тем, тому було з чого посміятися.

У мережі зокрема активно обговорювали гучну відставку Андрія Богдана з посади глави Офісу Президента, день народження олігарха Ігоря Коломойського, а також День святого Валентина, передають Патріоти України.

Покинутий Богдан

11 лютого главою Офісу Президента став Андрій Єрмак. Він замінив Андрія Богдана, якого президент Зеленський звільнив цього ж дня. У ЗМІ обговорювали конфлікт між Богданом і Єрмаком – мовляв, він триває вже декілька місяців.

Попри все Андрій Єрмак відзначив роботу Богдана і подякував йому.

За чутками, останньою краплею для Богдана стала поїздка Зеленського до Італії, де він зустрівся із Папою Римським. Кажуть, що у цьому випадку у Богдана спрацювала вже особиста образа, адже він греко-католик зі Львова, і його не взяли у відрядження у Ватикан.

Мережа вибухнула численними мемами після відставки Богдана, пригадавши як весело проводили час Президент і ексглава ОП.

Днюха Коломойського

Пранкер "Джокер" привітав Ігоря Коломойського з 57-річчям. "Джокер" оприлюднив фото, на якому людина, схожа на відомого олігарха, лежить на дивані із закритими очима.

Після цього у мережі почали з'являтися меми з Коломойським на різноманітну тематику.

Деякі з мемів були присвячені Дню Святого Валентина.

Валентинки від політиків

14 лютого увесь світ відсвяткував найромантичніше свято – День святого Валентина. В Україні теж привітали один одного зі святом всіх закоханих.

Українські відомі політики у цей день потрапили на жартівливі "валентинки". Їх опублікувало видання "Слово і діло" на своїй фейсбук-сторінці.

Жертвами мемів з іронічними підписами стали: п'ятий президент України Петро Порошенко, колишній голова Офісу Президента Андрій Богдан, президент України Володимир Зеленський і Олена Зеленська, очільник МВС Арсен Аваков, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, Юлія Тимошенко та інші.

Цікаво, що після відставки Андрій Богдан "позичив" валентинку у журналістів і опублікував її на своїй фейсбук-сторінці. Можливо на щось натякаючи…

Ну і завершуючи тему Дня закоханих – Президент України і перша леді Олена Зеленська.

Водночас, Олександр Грехов також створив тематичні валентинки в стилі турецьких жувальних гумок про любов, які були популярні в Україні на початку 2000-их.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...