"Самовпевненості непомітно": "Між торішнім і свіжим новорічним зверненням Зеленського є суттєва різниця", - блогер

Згадати Жванецького, але не авіакатастрофу АН-26 - гиденько.

Щодо новорічного звернення президента Зеленського пише у своєму блозі офіцер ЗСУ, співзасновник освітнього проекту "Експертний корпус" Роман Кулик, передають Патріоти України.

"Навряд діти в'їхали хоч щось, окрім теми про "супер усе")). Але взагалі якось дивно, що президент у новорічному зверненні до всієї країни говорить із дітьми і каже "аби й ви зрозуміли". Це все креативно, ага, але ніби глядачі якісь дурачки. Хоча, якщо він звертався до своєї аудиторії виборців - то може це і правильно, йому видніше.

Про оборонний бюджет - формально ніби так, але вперше за роки війни бюджет на конкретно Міноборони урізали.

Про перемир'я на фронті - вибирали дуже обтічні фрази, але і самі доганяють, що перемир'я це абсолютьно умовне. Про обстріли й говорити нічого, постійно були й останні кілька місяців навалом.
Перехід на російську у зверненні до жителів окремих регіонів - завжди нелогічна дурниця, говорили про це багато разів. Конкретно тут - у звереннні до населення окупованих росіянами територій. Ніби українців там не розуміють державної, а лише мову окупаційної адміністрації.
"На жаль так стається, що декого з них Бог забирає до себе на небо", - ну тобто до цього він розказує дітям про дороги, відсотки для бізнесу, мости, корвети, літаки (що вони теж смутно розуміють), а коли переходить до війни - то "так стається, Бог забирає", а не ворог.
Якщо не помиляюсь, місце для згадки РФ знайшлось лише у блоці "повернення українців" у контексті Шумкова, у фразі "з російських в'язниць". Що достатньо іронічно, бо в Сашка просто збіг термін і консул вивіз його до кордону. ОПУ там ніяк не приклалась, про що Шумков і згадав у першому ж своєму відеозверненні.
Згадати Жванецького, але не авіакатастрофу АН-26 - гиденько.
"Мир буде, він уже близько" - пригадалось маніпулятивне відео ОПУ "За крок до миру" під час перших розведень. Йому вже більше року, якщо що.

Загалом відчувається, що він уже не в своїй тарілці. Минулорічного нахабства і самовпевненості непомітно."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...