СБУ - 29 років: Зеленський зарахував до заслуг Служби безпеки введення санкцій РНБО та підготовку до деокупації Донбасу (відео)

Президент Володимир Зеленський привітав працівників Служби безпеки України з професійним святом, перерахувавши досягнення роботи силового відомства.

Привітання опубліковано на офіційній сторінці Офісу президента в Facebook з нагоди 29-ї річниці створення СБУ, передають Патріоти України.

"Упевнений, що завдяки своїм принципам СБУ працює не для красивої статистики й не для власної слави, а заради слави України. Хочу відзначити високу заслугу Служби безпеки України у зборі та підготовці матеріалів для останніх рішень РНБО. Без роботи СБУ довгоочікуване для українців відновлення справедливості було б неможливим", – сказав Зеленський.

Серед здобутків СБУ він назвав затримання терористів, запобігання терактам, протидію інформаційним загрозам та іноземним агентам, ліквідацію потужних злочинних угруповань і податкових "скруток" на мільярди гривень.

"Можна багато й довго говорити про ваші досягнення, але і вам, і мені вони чудово відомі. Більш того, я впевнений, що завдяки вашим принципам ви працюєте не для красивої статистики. І не для власної слави, а заради слави України", – наголосив гарант.

Зі слів Зеленського, серед стратегічних завдань СБУ – реформа та перетворення Служби відповідно до моделі найкращих світових спецслужб, а також підготовка до деокупації Донбасу

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...