"Себе коханого в офшори не вивезеш", - Казанський про "користь" коронавірусу для України

Через пандемію коронавіруса депутати, чиновники, бізнесмени і олігархи виявилися замкнені в Україні і "на своїй шкурі" відчувають всі "принади" української медицини.

Безсумнівним "плюсом" пандемії коронавіруса COVID-19 стало те, що українські чиновники і олігархи "пожинають плоди" своєї діяльності. Їх життя і здоров'я залежить від української медицини, яку планомірно знищували 29 років. Про це в Telegram написав журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на депутата Запорізької облради мільйонера Геннадія Фукса, який підхопив COVID-19. Потрапивши в українську лікарню, він поскаржився на жахливий сервіс і передрік країні катастрофу з пандемією.

"Депутати, бізнесмени, олігархи виявилися замкнені в Україні і на власному досвіді випробували сервіс вітчизняних лікарень ... Ласкаво просимо в Україну, хлопці", - написав Казанський.

Він висловив надію, що ситуація змусить владу замислитися, в якому жалюгідному стані перебуває українська медицина, і вжити заходів.

"Як бачите, корисно мати і у себе в країні хоча б по 1-2 лікарні європейського рівня на область. Гроші в офшори вивезти з країни просто. А ось себе коханого, як з'ясувалося, вивезти можна далеко не завжди. Мільйони на Кіпрі - це звичайно добре. Але апарат ШВЛ іноді буває потрібен в Запоріжжі", - констатував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...