Секрети краси від найбільш довго правлячого монарха Великої Британії

Який би секретності ні дотримувалася королева Єлизавета II протягом 70 років свого правління, ніщо не змогло перешкодити просочуванню деякої інформації про те, як їй вдається підтримувати свою красу.

Стало відомо, яка червона помада є улюбленою у британської королеви, який відтінок лаку для нігтів вона використовує, щоб її руки завжди виглядали доглянутими, а манікюр природним. Не секрет і антивіковий зволожуючий крем, який вона використовує для щоденного догляду за обличчям і тілом. Це крем однієї з найстаріших британських компаній, який, на наш подив, коштує не більше 5 євро, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як це можливо, щоб жінка, в скарбниці якої зберігаються історичні коштовності, які стоять божевільних грошей, користувалася зволожуючим засобом, яке по кишені кожному?
Відповідь в книзі письменника Брайана Козловські (Bryan Kozlowski) «Хай живе королева! 13 правил життя від самого довго правлячого монарха Великобританії». У ній він серед іншого розповідає про те, що дочка Єлизавети Боуз-Лайон (Isabel Bowes-Lyon) завжди вважала за краще недорогі засоби для макіяжу та догляду за собою. Дочка примудрялася витрачати на ці речі набагато менше грошей, ніж інші члени королівської сім'ї.
Козловські не розповідає в подробиці, проте згадує одну косметичну марку, якою користується королева: британська компанія Cyclax, один з найбільш довгоживучих косметичних брендів в світі (заснована в 1896 році). Серед засобів цієї фірми для догляду за обличчям є пілінги і скраби, креми для тіла, які очищають і тонізуючі засоби для шкіри, а також крем, яким, судячи з усього, кожен день користується королева.
Йдеться про зволожуючий крем, збагачений вітаміном Е, який з легкістю вбирається в шкіру і не залишає на ній жирних слідів. Його можна використовувати для обличчя і тіла, і він підходить для всіх типів шкіри. Завдяки своїм поживним властивостям він перешкоджає передчасному старінню шкіри, розгладжує зморшки і робить її м'якою і пружною. Крім того, його антиоксидантна формула захищає шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів. Що може бути краще? Звичайно ж, ціна! Він продається в мережевому магазині косметики і коштує всього півтора євро.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...