Секрети шоу-бізу: Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова і чому вони розлучилися

Пара прожила разом 20 років, проте спільних дітей у них не було.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов не любить розповідати про своє минуле. Ким була його перша дружина і чому вони розлучилися, передають Патріоти України з посиланням на UaNews.

Зі своєю майбутньою дружиною Людмилою Юрій познайомився в Івано-Франківському театрі, в якому актор пропрацював 5 років після закінчення інституту. Жінка працювала танцівницею в балетній групі. Коли Юрій з Людмилою познайомилися, вона була заміжня і виховувала в шлюбі дочку. Крім того, Людмила була старша за Юрія на 10 років.

Але різниця у віці і заміжжя не стало перепоною для закоханих. Людмила розлучилася з чоловіком, забрала доньку і поїхала в Київ до нового коханого. У 1995 році, коли Горбунову було 25 років, а Людмилі 35, вони одружилися. Після весілля Юрій офіційно удочерив дочку своєї дружини, а Людмила пішла з театру і стала домогосподаркою.

Пара прожила разом 20 років, але в 2015 році вони розлучилися. Сам Юрій Горбунов не любить говорити про своє особисте життя, а на питання журналістів про причини розлучення з першою дружиною він відповідає, що у них з Людмилою різні погляди на життя.

Але чому тоді люди з різними поглядами на життя прожили разом 20 років? Очевидно, що причина розставання в чомусь іншому, а саме в іншій жінці.

У 2015 році у Юрія почався роман на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти» з красунею-співведучою Катериною Осадчою. Хоча Юрій буквально відразу розлучився з дружиною, Осадча та Горбунов не афішували своїх відносин. Однак в лютому 2017 року Катя народжує сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявляють, що вони одружилися.

Про те, що саме Осадча є розлучницею, публіка переконалася після того, як в цьому році Катя привітала свого чоловіка з днем народження в своєму мікроблозі в Інстаграм. У привітанні Осадча написала, що вони з Юрою вже 5 років разом. Саме 5 років тому Горбунов розлучився з Людмилою.

Зараз Юрій Горбунов та Катя Осадча щасливі в шлюбі. Вони виховують разом 3-річного сина Івана, який до слова є первістком Горбунова. У шлюбі з Людмилою спільних дітей у них не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...