"Сік може різко підвищити рівень глюкози в крові. Здоровим людям краще його пити в першій половині дня", – зазначає дієтолог.
Яблучний сік володіє високою кислотністю і тому здатний зашкодити цілісності слизової шлунково-кишкового тракту. Людям з ослабленим шлунком, ерозіями, виразковою хворобою яблучний сік протипоказаний.
Через підвищений вміст органічних кислот у яблучному соку, навіть при відсутності вищезгаданих хвороб, лікарі радять пити не більше трьох склянок на тиждень.
Свіжовичавлений яблучний сік краще пити через трубочку: його кислоти здатні шкодити зубній емалі. Після пиття соку рот слід прополоскати чистою водою.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...