Секрети здоров'я: Корисні трав'яні чаї врятують ваші нирки

Оздоровлюючи нирки, ви також покращуєте стан шкіри і волосся.

Що ви зазвичай п'єте вранці? Класичний чорний/зелений чай або кава? Спробуйте змінити ритуал і починати день з трав'яного чаю - шкірі і волоссю ваша нова звичка сподобається більше, передають Патріоти України.

Відновлювальний ефект пов'язаний з тим, що відвари трав містять речовини, які нормалізують роботу кишківника і нирок, завдяки чому поліпшується стан шкіри і волосся. Якщо ви раптом цього не знали: воно безпосередньо залежить від того, чи в порядку ваша травна і видільна система.

Заварюючи трав'яний чай, пам'ятайте, що довго кип'ятити його не можна - це руйнує корисні речовини. Ідеальний спосіб приготування: залити сировину окропом і настоювати в закритому фарфоровому або глиняному посуді 10-15 хвилин.

Чай для сяйва шкіри і профілактики запалень. Знадобляться чебрець, меліса, м'ята, малина, ожина, ромашка і волошка, в яких багато вітамінів А і С, флавоноїдів, калію, магнію, кальцію, заліза, міді. Пийте напій вранці натщесерце, додавши в трохи остиглий чай ложку меду.

Чай для зміцнення волосся і нігтів. Потрібні рослини, в яких є амінокислоти, вітаміни С, РР, К, А і групи В, а також кремній, кальцій, залізо. Все перераховане є в ромашці, шипшині, горобині, корені лопуха, зірі, кропиві, мати-й-мачусі, череді, звіробої.

Чай проти набряків під очима. Зробіть суміш з малини, ожини, листочків смородини, суниці, ягід шипшини і пелюсток волошки. Перераховані рослини містять речовини, які зміцнюють судини і покращують циркуляцію лімфи і крові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...