"Секс у великому місті": Сара Джессіка Паркер поговорить з українськими фанами про ... взуття

Київський ЦУМ проведе онлайн-зустріч з голлівудською актрисою.

Американська актриса і зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер зустрінеться з українськими фанами у форматі онлайн. Про це повідомив київський ЦУМ, який анонсував прямий ефір з відомою актрисою на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

У публікації повідомляється, що Паркер поговорить з баїнг-директоркою ЦУМу Ольгою Чайкою і в прямому ефірі відповість на запитання українських шанувальників.

Онлайн-зустріч відбудеться в честь запуску взуттєвого бренду актриси SJP by Sarah Jessica Parker в головному універмазі країни.

Прямий ефір в Instagram пройде 26 січня в 17.00, а задати питання американській зірці фани можуть вже зараз, залишивши коментар під публікацією ЦУМу.

«Більше не можемо мовчати! Мрія провести вечір за розмовою із Сарою Джесікою Паркер завдяки ЦУМ стає реальністю! Так, 26 січня о 17:00 на Instagram-сторінці @tsum.kyiv відбудеться прямий ефір із улюбленою акторкою культового серіалу Секс у великому місті, а нині дизайнеркою власного бренда взуття SJP by Sarah Jessica Parker. Під час онлайн-зустрічі з баїнг-директоркою ЦУМу Ольгою Чайкою головна fashionista світу розповість про найближчі плани щодо розвитку бренда, процес створення кожної колекції та свою улюблену пару взуття. Долучитися до такого довгоочікуваного стріму зможе кожен охочий: ставте нагадування на телефоні і залишайте під цим постом питання для Сари Джесіки Паркер. Найцікавіші із них Ольга Чайка озвучить в ефірі 26 січня. Не пропустіть самі і не дозвольте пропустити іншим! Адже мрії мають здійснюватися…», - повідомляє ЦУМ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...