Сексуальний скандал у WWE: Зірка рестлінгу продавала відео для дорослих зі своєю участю (фото)

Дівчина не стала влаштовувати скандал і шукати виправдання, а просто подякувала WWE, де виступала протягом останніх трьох років.

29-річна зірка рестлінгу Зеліна Вега (справжнє ім'я - Теа Тринідад Баджо) потрапила в гучний сексуальний скандал, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє видання The Sun, дівчина, яка виступала на професійному рівні з 2010-го і визнана найперспективнішим бійцем року в 2011-му, порушила правила промоції World Wrestling Entertainment (WWE). Зеліна зареєструвалася на стрімінгових сервісах Twitch і Cameo, а також створила аккаунт на сайті OnlyFans, де почала продавати короткі відео еротичного характеру зі своєю участю. У підсумку, власники прийняли рішення звільнити Вегу з WWE за заподіяний іміджевий шкоди організації.Дівчина, яка, до речі, з 2018-го одружена з ексрестлером Томом Бадженом, не стала влаштовувати скандал і шукати виправдання, а просто подякувала WWE, де виступала протягом останніх трьох років. Крім спортивної кар'єри, Зеліна також активно знімається в кіно. У портфоліо Веги є роботи в таких фільмах, як «Дороті і відьми країни Оз», «П'ять почуттів страху», «Армія проклятих», «Боротьба c моєю родиною».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...