Селфі на високовольтній опорі: Підліток отримав опіки четвертого ступеню (фото, відео)

Надзвичайна подія сталася на околиці села Панкратове Арбузинського району Миколаївської області.

При спробі зробити селфі на високовольтній опорі був важко травмований підліток, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС в Миколаївській області.

Увечері 5 серпня на екстрений номер «101» з поліції надійшла інформація про те, що двоє підлітків, 2003 і 2005 р.н., залізли на опору високої напруги. При цьому старший, наступивши на дроти, був вражений електрострумом. Втративши рівновагу і падаючи вниз, хлопець зачепився ногою за металеву конструкцію. Молодший, перебуваючи поруч, почав кликати на допомогу.Очевидці НП повідомили в поліцію. На місце події виїхали поліцейські, рятувальники ДПРЧ № 6, працівники ПАТ «Миколаївобленерго» і «швидка».За допомогою автопідйомника і спеціального рятувального обладнання потерпілого підлітка спустили вниз і передали медикам. Юнака доставили в реанімаційне відділення міської лікарні Южноукраїнська з опіками, у важкому стані.Другий хлопець зліз з опори самостійно. Виявилося, підлітки влізли туди, щоб зробити вражаюче селфі.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, ймовірно, до відповідальності будуть притягнуті батьки неповнолітніх, які не доглядали за поведінкою своїх синів.

Відомості про те, що трапилося, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
За останньою інформацією прес-служби Миколаївського обласного управління охорони здоров'я, потерпілого підлітка перевезли в Миколаївську лікарню, де він перебуває на штучній вентиляції легенів. Його стан лікарі оцінюють як критичний.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...