Сенсація кримінального світу: У столиці "розкоронували" і викинули на вулицю небезпечного кримінального авторитета

У Києві в суботу, 12 жовтня, "розкоронували" і побили відомого кримінального авторитета, "злодія в законі" Андрія Недзельського ("Нєдєлю"/"Львівського").

Андрій Недзельський

Про це на сторінці у Facebook повідомив колишній перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

За його інформацією, це сталося на урочистостях із нагоди весілля в сім'ї іншої злочинця, Олега "Бакінського".

"Три "злодії в законі" позбавили статусу "злодій у законі" Андрія, відомого на прізвисько "Нєдєля"/"Львівський". Після чого цього вже недозлодія сильно побили та викинули за межі території. У "злодіїв у законі" можна порушувати закони будь-якої країни, але тільки не "закони" їх життя", написав Аброськін.

"Взагалі це дуже добре, що в нашій країні на одного лідера злочинного угруповання стало менше", – додав він.

Відзначимо, в мережі Андрія "Нєдєлю" називали "смотрящим" по Україні та Києву, а також власником українського злодійського "общака".

Відомо, що він народився в 1973 року в райцентрі Старий Самбір Львівської області, деякий час торгував старими автомобілями. В середині 1990-х років переїхав до Києва, де почалася його кримінальна кар'єра.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...