Сенцова терміново етапували до Москви: Що відомо

Політв'язень Олег Сенцов з великою ймовірністю вже знаходиться не в колонії в Лабитнангі, а в одному з СІЗО Москви.

Про переведення Сенцова повідомив Telegram-канал «Незигарь», який вважають наближеним до Кремля, передають Патріоти України.

Повідомлення в Telegram-каналі з'явилося пізно ввечері 28 серпня. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Точно встановити місцезнаходження Сенцова складно, оскільки таку інформацію в Росії часом приховують навіть від адвокатів ув'язненого.Ще один російський Telegram-канал Baza інформує, що з колонії в Лабитнангі Сенцова вивезли вдень 28 серпня. Куди етапували політв'язня, представникам колонії сказати важко.сенцовПеревод Сенцова, якщо він дійсно відбувся, може бути пов'язаний з обміном ув'язненими між Україною та Росією. Очікується, що обмін відбудеться за формулою «35 на 35».

Тим часом ресурс «Раніше всіх. Ну майже» з посиланням на адвоката поки не підтверджує інформацію про етапування в'язня Кремля.А правозахисниця Зоя Светова стверджувала, що Олегу Сенцову напередодні в колонії вручили її лист.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...