Сербський бойовик терористичної "ДНР" у Москві видав перл про війну на Донбасі

Помилка в афіші викликала іронію у колишніх членів незаконних збройних формувань, які стверджують, що Деян Берич не брав участі в реальних бойових діях.

Деян Берич

У вівторок, 17 грудня, в Москві (Російська Федерація) відбувся творчий вечір сербського снайпера Деяна Берича на прізвисько "Декі", що воював на боці бойовиків, який презентував, як сказано в афіші, фільм про "війну на Домбасі", передають Патріоти України з посиланням на видання Донпрес.

За інформацією видання, помилка в афіші викликала іронію у колишніх членів незаконних збройних формувань, які стверджують, що Деян Берич не брав участі в реальних бойових діях.

"До мене тільки дійшло! Даремно ми Декі у брехні викриваємо :) Суворі хлопці де воювали? Правильно, на Донбасі. А Декі де? Отож-бо що на Домбасі! Може він взагалі на Домбаї був?!" - пишуть коментатори в соціальних мережах.

Ще один колишній член незаконних збройних формувань Михайло Полинков, який вів пряму трансляцію з місця події, повідомив, що на зустрічі мали бути присутніми "військові", проте їх не було нібито через те, що Берич "боїться потрапити в халепу перед людьми, які тримали реальну бойову зброю".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...