Серед медиків масові зараження коронавірусом, нема кому працювати: На Вінниччині райцентр потерпає від вибуху пандемії

Калинівка б'є на сполох...

В райцентрі Калинівка на Вінниччині за добу зареєстровано 50 випадків захворювання на коронавірус. Але реально зрозуміло, що набагато більше, передають Патріоти України з посиланням на 33 канал.

"Підозр – сотні. Але епідеміологи не встигають тестувати. Вже три дні в нашу редакцію надходять дзвінки та на пошту – десятки запитань:

– Коли протестують всіх працівників лікарні. Бо ж лише в одній зміні – із 89 протестованих у 26 виявили коронавірус. Розумієте – з 10 відділень одна зміна – по 12-ть медиків у кожному. А за тиждень ще даі зміни – також до 200 чол. А у них ще є сім’ї.

– скажіть, коли ми так само контактували із виявленими зараженими як і наші колеги – і в тої зміни 26 позитивних, з родичами вже більше 40-ка, то що думати нам – двом змінам що були до того? Більше того, вже десятки колег відчувають схожу недугу – але нас не обстежують Епідеміологи не встигають? Ну тоді нехай наші керівники не «рятують свою за….ю», а викликають бригаду з міністерства як обіцяв Ляшко.

Чи нам на в’їзді в Калинівку вивісити лозунг , як в тюрмі Чикаго? – у нас уже сотні заражених – рятуйте нас? / жаліються та обурюються читачі.

Переполох і у міськраді. Бо ж усі бачили тиждень тому депутата – хірурга разом із мером на врученні благодійних спецкостюмів! Де ви думаєте? На швидкій! Отож не лише мер – в зоні прямих контактерів, але й швидка!

– це якесь повне безголов‘я- вся райлікарня повністю на карантині. Виходить має йти мерія – бо ж знімок із вручення благодійки де мері і і хворий депутат поряд досі на Калинівка сіті І швидка? – зюхапитують читачі

– от чого вони туди поперлися? Щоб пропіаритись? Цей піар на горі вже просто дістав! На чому піаритись, що у власних лікарнях нічого не було і ви лиш тепер привезли! І це найлегші коментарі – бо решта – з нецензурщиною

Очікувано спалахнуло вогнище у обла сному управлінні поліції. Епідеміологи називають 5 випадків але сжоже це не кінець. Тривожний сигнал про спалах коронавірусу у військовому госпіталі! 12 дітей – серед них і новонароджені. Виходять із правил 2 випадки – в повній амуніції спецзасобів захворіла сімейний лікар у Вінниці із спецбригади, яка виїздить до хворих та дезінфектор яка опрацьовувала дім інфікованої лікарки. До вражених районів добавились Оратівщина,Курилівці, Літин як і запитання місцевих жителів- чому воєнком, у якого дружина захворіла коронавірусом медик у онко ходити на роботу і не бути на карантині! Тростянецький спалах із лікарнею – теж дав до 20 випадків Розуміємо, що хотілося в ці дні «благих вістей», але ось така реальність – правдива і без прикрас. Тому найкращий спосіб вберегти себе – сидіти вдома – ці слова просила головний санітарний лікар Валентина Зайцева передати всім вам. Ситуація вже на межі, але коли ще вистрелять наслідки свят – буде виклик, якого ще не знала ні Вінниччина, ні Україна."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...