Серед них двоє дітей: На Тернопільщині ще троє людей захворіли на СOVID-19

Станом на 17 годину 28 березня у Тернопільській міській дитячій лікарні перебувають 6 пацієнтів хворих на COVID-19.

У Тернопільській області ще троє людей захворіли на СOVID-19: жінка та двоє її дітей 13 і 14 років. Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що станом на 17 годину 28 березня у Тернопільській міській дитячій лікарні перебувають 6 пацієнтів хворих на COVID-19. «Сьогодні COVID-19 підтвердили ще в двох дітей та мами з Монастириського району. Вони знаходяться в інфекційному відділенні. Дітям 13 і 14 років, їхній стан середньо-важкий, стан мами – відносно-задовільний», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в інфекційному відділенні перебувають дитина 11 років та її мама з Монастириського району. Стан хворих – відносно-задовільний.

Водночас, за даними штабу, в реанімаційному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні проходить лікування півторарічна дитина з Кременецького району. «У неї підтвердили COVID-19. Стан дитини – важкий-стабільний, підтверджена пневмонія. Ймовірне джерело інфікування – родич, який повернувся з Польщі», - додали в штабі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...