Серед жертв є діти: У моторошній ДТП на Львівщині постраждали 10 людей

Водій мікроавтобуса з сімома пасажирами у салоні під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком.

На Львівщині внаслідок зіткнення двох іномарок постраждали десять осіб, серед яких двоє дітей. Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, зіткнення автомобілів Volkswagen Т4 та Volkswagen Golf сталося вчора, 17 грудня, близько 22:54 на трасі «Київ – Чоп» біля села Конюхів Стрийського району Львівської області, передають Патріоти України.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса Volkswagen Т4, 34-річний житель Чернівців, з сімома пасажирами у салоні, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковиком, яким керував 47-річний закарпатець.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, 22-річний пасажир легковика, житель Закарпаття, а також семеро пасажирів мікроавтобуса віком 19-ти, 25-ти, 30-ти, 66-ти, 69 років та двоє дітей віком 2,5 та 4 роки – жителі Івано-Франківської та Чернівецької областей. Усі учасники ДТП були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їхні діагнози.

За фактом ДТП слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомили в ГУ ДСНС Львівської області, чотирьох постраждалих з понівечених авто довелося вивільняти рятувальникам. Вони деблокували пасажирів, відключили акумуляторну батарею в автомобілі Volkswagen-Т4 та промили дорожнє полотно від паливо-мастильних матеріалів.

Відновити рух трасою «Київ – Чоп» вдалося лише близько п’ятої години ранку 18 грудня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...