"Шахтарі" і "трактористи" скінчилися: Мешканці ОРЛО відмовляються йти на "строкову службу"

Москві відчайдушно не вистачає "гарматного м'яса" для Донбасу. Приток дурнів з РФ закінчився, а нечисленних місцевих ентузіастів "викосив" укроп.

Жителям Алчевська та Перевальська призовного віку масово розносять повістки - для постановки на військовий облік, - заявляє телеграм-канал «Донбаський кейс», передають Патріоти України.

За його словами громадяни ОРЛО бачать в цьому перспективу швидкого впровадження строкової «служби», розмови про яку ведуться на різних рівнях вже давно.
Реакція населення на можливий призов на строкову «службу» вкрай негативна. «Люди не приховують, що в разі, якщо перед ними замаячить перспектива добровільно-примусово йти на війну, зроблять все можливе, щоб покинути територію «республіки», - йдеться в повідомленні.

За словами ресурсу, луганчани розуміють, що з виїздом можуть бути проблеми. Дивлячись на сусідню «ДНР», люди розуміють, що незаконна «влада» може застосувати всі наявні важелі для того, щоб залишити так званих «військовослужбовців» на території ОРЛО. «Якщо ЗСУ почнуть "реальну ескалацію", а Росія при цьому не надасть значну військову допомогу, то "народна міліція" обох республік навряд чи протримається більше трьох днів», - заявляє телеграм-канал.

Незважаючи на бравурні висловлювання «глав республік», стверджує «Донбаський кейс», у незаконних збройних формувань величезний некомплект особового складу, стан 80% техніки плачевний, велика частина особового складу люди 45+. Тому очевидно, що строкова армія і призов - цілком реальні перспективи, стверджує інтернет-ресурс.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...