Шамана, який ішов з Якутії на Москву, щоб "повалити" Путіна, затримали

Габишев називав президента Росії породженням темних сил, з яким під силу впоратися тільки шаману.

На кордоні Бурятії з Іркутської областю співробітники поліції затримали якутського шамана Олександра Габишева, який ішов на Москву «виганяти Путіна», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Приїхали два автобуси з поліцією, скрутили і завантажили разом з візком і відвезли в сторону Улан-Уде», - повідомив журналістам один з супроводжуючих шамана.
Співрозмовник уточнив, що це сталося в районі федеральної траси, по якій шаман йшов до столиці РФ, коли він зупинився на ночівлю табором.
Він додав, що стосовно Габишева може бути порушено справу за статтею 282.1 КК РФ ( «Організація екстремістського співтовариства»).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...