"Шавки, бл*!": Очільник НСТУ Аласанія обматюкав журналістку, яка намагалася поставити йому запитання (відео)

Журналісти телекомпанії вимагають звільнення Аласанії.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія обізвав журналістку телекомпанії "Ера-медіа" "шавкою" після того, як вона спробувала поставити йому запитання, чому закрили програму "Доброго ранку, Країно!", передають Патріоти України.

"Ми хочемо почути, чому нашу програму закривають? Я можу за вами йти, якщо хочете...", - питала журналістка Аласанію, який намагався піти від неї.

"Шавки, бл*!" - відповів чиновник.

Після цього інциденту, який потрапив на відео, журналісти телекомпанії вимагають порушити питання про доцільність заняття Зурабом Аласанія посади голови правління Суспільного і за результатами розгляду - звільнити його від займаної посади. Про це йдеться в зверненні телекомпанії "Ера-медіа" до президента України Володимира Зеленського, Національній раді з питань телебачення і радіомовлення та Наглядовій раді ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України".

Нагадаємо, як повідомили в НСТУ, з 11 липня поточного року в зв'язку з закінченням договору про розміщення в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ ранкова програма "Доброго ранку, країна!" припиняє вихід в ефір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...