Ще одне тіло знайшли на місці вибуху в столичній багатоповерхівці

У результаті вибуху в 10-поверховому будинку на Позняках у Києві постраждали залізничники та члени їхніх родин. Напередодні з-під завалів дістали дружину і сина одного із працівників Укрзалізниці.

На місці вибуху багатоповерхівки в Києві на Позняках рятувальники виявили ще одне тіло. Загиблого дістали з-під завалів на четвертому поверсі будинку на вул. Соломії Крушельницької 1/5, попередньо – чоловічої статі. Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко в Telegram, передають Патріоти України.

Наразі, на місце події продовжуються роботи із деблокування тіла. Невідомою залишається доля ще одного мешканця цього будинку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...