Ще одному російському актору заборонили в'їзд до України через Крим (відео)

Спочатку актор заявляв, що не відвідував анексований Крим. Та в результаті так і не зміг пояснити прикордонникам своє перебування на півострові.

Державна прикордонна служба не пустила в Україну російського актора, який незаконно відвідував анексований Крим. Йому на три роки заборонили в'їзд у країну, повідомляється на сайті ДПСУ, передають Патріоти України.

У відомстві наголосили, що громадянин РФ прилетів в аеропорт "Бориспіль" 13 липня рейсом із Франкфурта і намагався обдурити українських прикордонників. Прізвище актора не уточнили, однак, судячи з опублікованих скриншотів, актор знімався у фільмі "Балканський рубіж".

Зі свого боку "Українська правда" пише, що йдеться про Антона Пампушного.

"Під час бесіди чоловік 1982 року народження навідріз відмовлявся визнати відвідування анексованої Росією української території. Згодом він не зміг пояснити прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" своє перебування на одному з фестивалів у Криму минулого року. Як з'ясувалося, актор брав участь у зйомках фільму "Балканський кордон", які проходили, зокрема, на тимчасово окупованому півострові", – наголосили у ДПСУ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...