Що чекає на Зеленського під час офіційного візиту до США, - Юлія Мостова

Президент України Володимир Зеленський отримав запрошення від американського лідера Дональда Трампа відвідати Вашингтон з офіційним візитом.

"Володимир Зеленський вдячний президенту Сполучених Штатів Америки за запрошення здійснити офіційний візит до Вашингтона", – йдеться на сторінці Адміністрації президента України у Facebook, передають Патріоти України.

Глава держави також наголосив, що проект закону "Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету та територіальної цілісності", який був презентований у Палаті представників Конгресу США, є важливим сигналом про міцне стратегічне партнерство двох країн.

За попередніми даними, відбудеться візит вже після зустрічі американського президента з російським. "Ясно одне: це буде не обмін флюїдами, а відбудеться предметна розмова щодо врегулювання конфлікту на Донбасі", – повідомила відома журналістка Юлія Мостова.

За її словами, за попередніми оцінками, зустріч Зеленського з Трампом може відбутися у серпні-вересні. "При цьому треба пам'ятати, що для Трампа Україна – "фішка" на американсько-російському переговірному столі. Там ще є "фішки" Сирії, Китаю, Венесуели, Ірану... На тлі великої гри практичного американського бізнес-президента всі ці "міст між Росією і Європою", "буферна зона, що захищає Європу від Росії" – олдскульна нудність", – зазначила Мостова.

"Важливе запитання до Зеленського на переговорах: "За що Америка стільки років в Україні долари платників податків проливала?" Настав час реальних бізнес-проектів: земля, газовидобування, порти тощо. До продажу землі Зеленський та його команда готові. А країни?", – резюмувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...