Що карти нам віщують: Таропрогноз на 8-14 березня

Карти Таро відкривають шлях до істини.

Карти Таро усе сильніше проникають у нашу культуру і є частиною життя навіть тих людей, які не пов'язані з містикою чи магією. Картами Таро користуються і психологи, і коучі, адже використовують їх як інструмент самопізнання. А для того, щоб дізнатися більше про власне можливе майбутнє, читайте таропрогноз на другий тиждень березня - 8-14 березня від езотерикині Олени Кузьмич, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Прогноз Таро на кохання та стосунки
Карта тижня "Лицар кубків"
Ця карта, яка належить до молодших арканів, тобто, таємниць Таро, розповідає про ідеалізацію партнера, темпераментність та романтичність. А для тих, у кого ще немає пари, вона свідчить про запрошення до стосунків або дружби, яка може перерости в любов.
Ця карта говорить про те, що потрібно потурбуватися про свою емоційну розкутість, а також вміння рятувати інших. Проте не варто й перебільшувати свої почуття, адже це може привести вас до депресії. Бо іноді наші мрії про почуття можуть бути відірвані від реальності.
Переконайтеся у тому, що ваші наміри, обіцянки та пориви не ілюзорні. Будьте чесними у своїх почуттях. Обмізкуйте свою роль у стосунках. Ви можете абсолютно все брати близько до серця, але при цьому бути глухими до почуттів інших людей. Замисліться: любите ви свою любов чи реальну людину.
Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта тижня "Четвірка мечів"
Ця карта повідомляє про відпочинок, тимчасовий прихисток, очікування, перемир'я, а також внутрішні страхи та привидів минулих почуттів.
Зараз вам потрібно перепочити. Знайдіть своє місце у світі. Додайте невимушеності та спокою. А, щоб рухатися далі, вам потрібно подивитися на ситуацію збоку. Зараз вам потрібно відновити сили. Критично оцініть свої цілі, можливо, іноді краще відмовитися від боротьби.
Зараз ви відчуваєте себе в тупику, паралізовані своїми страхами та невпевненістю, яка викликана провалами, болем та розчаруванням. Але потрібно обдумати свої страхи й вони скоро зникнуть.
Протистояння з іншими людьми не продуктивне. Але варто підготуватися до наступних подій.
Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня "Туз мечів"
Правда, об'єктивність, чесність та справедливість допоможуть вам рухатися у сфері фінансів. Також потрібно позбавитися від ілюзій, розуміти свій подальший шлях, логічно пояснювати свої вчинки, усвідомлювати, що погано, а що - добре. Але це все може не убезпечити вас від зустрічі з реальністю. Тому ретельно аналізуйте свої мотивації та будьте креативними.
Зараз вам потрібно виділитися з натовпу і велика потреба у справедливості. Проте одночасно це неможливо.
Вірте собі, не сумнівайтеся у собі, будьте готові до дій і оцінюйте власні можливості. Настав час подивитися правді у вічі, відмовтеся від гіркоти розчарувань у минулому, бо інакше ви не зможете рухатися далі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...