Що люди наробили: У Львові визначили переможців конкурсу на найкращі різдвяні вітрини (фото)

Міський голова вручив переможцям подяки та премії.

Міський голова Львова Андрій Садовий вручив нагороди переможцям конкурсу на найкраще оформлення вітрин до новорічних та різдвяних свят, передають Патріоти України з посиланням на Zaxid.net.

У конкурсі взяли участь 15 учасників – заклади торгівлі, ресторанного господарства, підприємств сфери послуг, а також інших закладів та установ у межах території історичної забудови, внесеної до спадщини ЮНЕСКО. Цьогоріч переможців нагороджували не лише подяками, але й грошовими преміями.

Переможцем конкурсу став салон весільних та вечірніх суконь Milla Nova (пр. Шевченка, 3). На другому місці опинилася пекарня «Родинна пекарня» (вул. Левицького, 3), на третьому – ресторан «Оцет» (пл. Ринок, 25). Переможець, що здобув 1 місце, отримав 25 тис. грн, за 2 місце – 15 тис. грн, а за 3 місце – 10 тис. грн.

«Цей щорічний конкурс був створений з метою залучення підприємців до прикрашення вітрин до новорічно-різдвяних свят. Кожного року ми проводимо його впродовж грудня та біля Нового року нагороджуємо переможців. Але цей рік став особливим: попередні роки ми вручила переможцям лише диплом, а цьогоріч ще давали грошову премію. 2020-ий рік був складний для підприємців, але вони все одно витратили кошти на оформлення вітрин, тому ми вирішили їх підтримати преміями», — розповіла директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Конкурс проводився спільно управлінням культури департаменту розвитку ЛМР та центром підтримки підприємництва ЛМР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...