Що насправді відбувається у бункері під Москвою? Злий Одесит розповів нові подробиці про стан Ху*ла

Дивна поведінка президента Росії, починаючи з весни цього року, змушує задуматися про наявність у нього серйозного захворювання.

Як пише у своєму блозі Злий Одесит, версія про наявність у Володимира Путіна важкого захворювання, можливо навіть хвороби Паркінсона, виглядає досить правдоподібною, зважаючи на те, що він, навіть з урахуванням запобіжних заходів у зв'язку з несприятливою епідемічною ситуацією, з'являється на публіці вкрай рідко. Значно рідше, ніж керівники багатьох інших держав, які теж суттєво скоротили активність, вживають заходів обережності, але все одно намагаються максимально, наскільки це можливо в нинішній ситуації, повноцінно виконувати свої обов'язки, в тому числі і в частині участі в публічних заходах, передають Патріоти України.

А Володимир Путін навіть при тому, що Росія, як стверджують пропагандисти, створила свою вакцину від коронавірусу, скоротив свою публічну активність до неприпустимо малих для лідера такої величезної держави параметрів.

"Уход президента РФ в отшельники, отказ принимать вакцину от коронавируса и множество других моментов и вправду заставляют задаться вопросом, а что же там на самом деле происходит в бункере Ново-Огарево?" - пише блогер.

На його думку, законодавчі ініціативи, що стосуються статусу експрезидента (недоторканність, довічне сенаторство) - ні що інше, як спроба Путіна створити для себе "подушку" безпеки. Але як би там не було, очевидно одне. Якщо побоювання щодо стану здоров'я Путіна вірні, то йому доведеться розлучитися з мрією про "вічне президентство".

"Откровенно говоря, темы с заболеванием Путина появляются в открытых источниках не первый раз, и, если говорить непосредственно о болезни Паркинсона, то об этом впервые заговорили в 2015 году", на которое ссылалось ВВС", - пише блогер.

"Сочтены ли дни Путина? Все зависит от того, в какой стадии находится его заболевание. Судя по всему, вечного президента из Путина так не получится сотворить. Зря только надругались над Конституцией", - резюмує Злий Одесит.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...