Що одягти на інавгурацію: Чим переймаються українські нардепи (відео)

У чому народні обранці прийдуть на церемонію – невідомо.

У депутатській їдальні головною темою розмов стало обрання одягу на інавгурацію нового президента Володимира Зеленського. Політики визначалися, чи варто обирати зелений колір, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Я думаю, що вишиванка найкраще підійде", - зізнався представник "Народного Фронту" Андрій Іванчук. Таку ж думку поділяє Вікторія Сюмар: "Однозначно, я буду у вишиванці". Серед прихильників вишиванки виявився і Геннадій Кривошея. Нардеп Романюк схиляється до сріблястого костюму. "Просто темно-синій костюм з гарною краваткою", - каже Олексій Скрипник.
Олена Сотник із "Самопомочі" передбачливо зазирає у прогноз погоди. "Буде дощ, тому будемо вдягатися в щось темне", - каже вона. Темний – це також новий тренд фракції БПП, його обирає наприклад Ольга Червакова. "У мене є чорна вишиванка і парочка чорних суконь. Я так думаю про капелюха з вуаллю, так щоб взагалі всі розуміли, що це – день поминок", - іронізує вона. Збентежений інавгурацієї й головний ідеолог компанії Порошенка Ігор Гринів. "Я точно не визначаю, в якому кольорі приходити на інавгурацію. Який настрій зранку буде", - пояснює він.
Тим часом представники "Опоблоку" перейняті іншим. "Мабуть, буду в краватці. Сподіваюся, що хоча б у цей день бійки в парламенті не буде", - зізнається Нестор Шуфрич. І додав, що вже кілька років не носить краваток, бо це легко використовують опоненти в бійці. "Дуже зручно підходити і душити за краватку", - пояснив депутат. Однак зелену краватку Шуфрич не вдягатиме. "Синя, я надаю перевагу синьому. На білому", - заявив він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...