Що робити, аби мрії почали здійснюватися: Гороскоп на 14-15 березня

Голова краще працюватиме у суботу. Інтелектуальні види діяльності плануйте на цей день.

14-15 березня на нас очікує маса дрібних прикростей. Бажано реагувати на них спокійно. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.uа.

"Добре вестиметься стриманим і врівноваженим людям, - говорить астролог. – Оперативно вирішувати питання не вдасться. Зате добре продумані справи удаватимуться на славу. Якщо хочете, аби мрії почали здійснюватися, відпустіть сумніви. Лише наполеглива праця і підтримка найближчих зараз здатні творити дива. Збирайте речі у дорогу заздалегідь, щоб не забути найнеобхідніше. Голова краще працюватиме у суботу. Інтелектуальні види діяльності плануйте на цей день".

  • Овен

Не сподівайтеся на спокійний відпочинок. Вашої уваги потребуватимуть усі оточуючі. Побути на самоті зможете лише увечері.

  • Телець

Фінансових проблем не стане менше. Задовольнити усі свої потреби ви не зможете. За деякі послуги спробуйте розраховуватися бартером.

  • Близнюки

Не відправляйтеся на ці дні у подорож. Вона обійдеться невиправдано дорого. Відмовтеся від грандіозних планів. Перед складним робочим тижнем варто як слід відпочити.

  • Рак

Грошей не бракуватиме. Ви зможете бути спонсором для своєї родини. Не шкодуйте коштів. Організуйте сімейний відпочинок.

  • Лев

Зірки сприятимуть здійсненню ваших бажань. Ці дні можуть стати по-справжньому романтичними. Не давайте волю сумнівам.

  • Діва

Гроші швидко спливатимуть. Не кидайте їх на вітер. Домашні клопоти займатимуть більшість вашого часу. Розділіть їх на двох з партнерами. Поєднайте любе спілкування з необхідною працею.

  • Терези

Плануйте короткотривалі зустрічі з коханими. Тоді не встигнете посваритися. Використайте нагоду придбати нові одяг і взуття. Не користуйтеся кредитними картками.

  • Скорпіон

Пильнуйте за своїми речами у людних місцях. Не залишайте без нагляду гаманець. Придбані у неділю товари не служитимуть довго.

  • Стрілець

Спробуйте порівну розділити свою увагу між коханими й малечею. Не викликайте зайвих ревнощів з боку тих чи інших.

  • Козеріг

Після сплати термінових рахунків залишиться мало готівки. Доведеться провести вихідні вдома. Грошей на поїздку чи розваги не вистачатиме.

  • Водолій

Приймайте рішення щодо відпочинку разом з милими. Радьтеся з ними в усьому. Тоді вихідні залишать лише приємні враження.

  • Риби

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Знайомі вчасно повернуть свої борги. Відмовляти собі у чомусь не доведеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...