Що сталося з дитиною, яку мати викинула з вікна 8 поверху, - ЗМІ

Хлопчика врятувало те, що він впав не на асфальт.

Історія, яка напередодні Різдва вразила Україну. П'яна жінка викинула з вікна восьмого поверху свого трирічного сина. Хлопчик вижив, і це справжнє різдвяне диво. Зараз він - під опікою лікарів. Про те, як почуває себе дитина - передають Патріоти України з посиланням на Україна24.
Швидкі, поліцейські і шоковані люди. Київ, Дніпровський район. Посеред дня жінка викидає свою трирічну дитину з вікна. Поки хлопчика рятують на вулиці, його мати забирають з квартири.
Те, що ми побачили на місці події, вразило. Під вікнами будинку - дитячий одяг, взуття, продукти, порожні пачки з-під вина, поруч - іграшки. Очевидці стверджують - спочатку жінка викидала речі, після - жбурнула малюка прямо у вікно. Сусіди неговіркі. Єдине кажуть, що жінка останнім часом випивала і скандалила зі своїм співмешканцем. «Я не знаю, чоловік він чи не чоловік (співмешканець - ред.), він працює. Я бачила, вона періодично з дитиною гуляла. Ніхто не міг подумати, що дитину вона зможе викинути з вікна, це вже "білка" якась була», - розповіла сусідка.
За словами свідків, коли поліцейські вивели жінку з квартири, вона була неадекватна.
Хлопчика врятувало те, що він впав не в асфальт. Лікарі стан дитини не коментують, проте з власних джерел журналістам стало відомо - малюк знаходиться в реанімації лікарні "Охматдит", загрози його життю немає. І це дійсно можна назвати різдвяним дивом. У дитини - жодного перелому, тільки численні забої, дихає самостійно. Матері призначена психіатрична експертиза. Подію кваліфікують як замах на умисне вбивство.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...