"Що, страшно?": У Черкасах водій-"жартівник" ледь не вбив пішоходів

Правоохоронці не надто переймаються дивними "жартами" автомобіліста, які ледь не призвели до смерті двох людей...

У Черкасах 29 липня поблизу парку 30-річчя Перемоги водій ледь не збив двох пішоходів заради розваги. Про інцидент розповів на своїй сторінці у Facebook черкасець Денис Кулініч, який ледь не потрапив під автівку разом із дружиною, передають Патріоти України.

Спочатку Денис з дружиною почули свист повітря. "Увечері ми з дружиною вийшли на прогулянку. Пішли у парк 30-річчя Перемоги, але дорогу вирішили перейти на пішохідному переході, який ближче до літака. Чекаємо на зелений сигнал світлофору, аж раптом чуємо свист. Повертаємо голови - а на нас мчить авто", - розповідає Денис.

Подружжя встигло зробити декілька кроків назад, коли до них впритул під'їхав автомобіль. "Ми відходимо, водій вивертає авто на 45 градусів і гальмує паралельно бордюру. Чоловік явно неадекватний - шкірився у всі зуби і питав: "Що, страшно?". Потім він хотів влаштувати розбірки з аргументом, що я йому щось хочу пояснити, - каже черкасець. - До нас він не підійшов, бо навколо зібралося багато свідків. Ми сказали, що викликаємо поліцію. Після цього він сів у машину і поїхав у напрямку Смілянського шосе".

Подружжя відразу викликало поліцію. Оператор відповів, що екіпаж виїхав і потрібно його чекати. "Машина патрульних не приїхала ні через 10, ні через 20, ні через 30 хвилин. Ми чекали автомобіль більше години. На якийсь із дзвінків мені запропонували створити скаргу на поліцейських. Я погодився. Аж тоді вже передзвонила служба, яка займається розглядом скарг", - каже Денис.

Чоловікові пояснили: машина патрульних проїздила поряд і зафіксувала геолокацію, яка нібито відповідала місцю заявника. Однак ніхто не зупинився, тож система зарахувала виїзд і прибуття на місце події.

В поліції Денису сказали, що якщо він не вбитий і не покалічений, то не існує ніякої процедури, при якій учасники інциденту та свідки повинні чекати патруль.

Речник патрульної поліції Черкаської області Владислав Ткаченко у коментарі журналістам розповів, що насправді патрульні на місце інциденту прибули протягом 10 хвилин. Чоловіка, який створив небезпечну для життя черкащан ситуацію, не виявили. "Вказану і прилеглу територію патрульні пропатрулювали. Водія тоді не виявили, але особовий склад зорієнтували на пошуки водія. Поки що порушника не знайшли", - повідомив Ткаченко, пообіцявши, що буде проведено службову перевірку за вказаним фактом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...