Щоб бути схожою на кумира: Фанатка ляльки Барбі схудла на 82 кілограми (фото)

У дівчини з дитинства були проблеми із зайвою вагою, і, щоб заохочувати дівчинку за скинуті кілограми, батьки дарували їй ляльку Барбі щоразу, коли її вага знижувалася.

35-річна австралійка Кайла Лаванде, яка проживає в Лас-Вегасі (США), схудла на 82 кіло, щоб бути схожою на ляльку Барбі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Однак схуднути їй ніяк не вдавалося – вага скидалася і набиралася знову. Коли Кайла стала важити 154 кілограми, її комплекція завдавала їй як фізичного, так і морального дискомфорту. У кіно або у літаку, наприклад, їй було потрібно два сидячих місця замість одного.

Щоб впоратися з проблемою австралійці довелося піти на кардинальні заходи: Лавенде зважилася на операцію з видалення 80 відсотків шлунка.

Після хірургічного втручання Кайла переглянула і свій спосіб життя. Зараз вона щодня відвідує спортзал і дотримується здорового харчування. Так, якщо раніше дівчина обходилася перекусами у вигляді солодкого і мучного замість повноцінного сніданку та обіду, а на вечерю їла пасту або їжу "на виніс", то зараз вона їсть невеликими порціями, а сніданок вранці став обов'язковим.

Любов до ляльки Барбі, як і раніше, простежується у стилі Кайли – вона фарбується в блондинку і носить переважно рожевий одяг.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...