Щоб іншим неповадно було: На Росії підлітки влаштували самосуд над наркозакладчиком

Жахливий випадок стався в російському місті Воронежі...

Четверо хлопців у віці 19-20 років влаштували криваву розправу над наркозакладчиком. 20-річного розповсюджувача забороненого зілля вивезли в безлюдне місце в Радянському районі міста, побили ногами і бейсбольною битою, а потім відрубали йому мізинець сокиркою для оброблення м'яса, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Інцидент трапився ще в січні 2018 року, проте тільки зараз справа дійшла до суду. Доказів вистачало: все, що відбувається знімалося на відео. «Вибирай: або життя, або палець», - холоднокровно вимовляє один з учасників катувань. Після цього нещасного змушують встати на коліна і попросити вибачення у якоїсь людини на прізвисько Єнот. Однак навіть це не врятувало наркозакладчика - в кінці кінців йому все одно відрубали палець. Коли страшні кадри опинилися в мережі, інцидентом зацікавилися правоохоронці. Їм досить швидко вдалося вийти на слід покидьків.

У середу, 15 травня, Радянський районний суд м Воронежа оголосив вирок. Організатор групи «сяде» на 7 з половиною років суворого режиму, ще один учасник тортур - на 6 років. Оператор, який знімав те, що відбувається на телефон, відправиться в колонію на 5 з половиною років. Нарешті, четвертий хлопець, який стояв «на шухері», отримав термін в 5,2 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...