"Щоб НАТО відчуло гостроту моменту": Росія повністю заблокувала Крим з повітря і суші

Причиною блокування назвали інтерес до окупованого півострову з боку кораблів і літаків НАТО.

Начальник ГОУ ГШ ЗС РФ генерал-полковник Рудськой видав наказ "про неприпустимість подальшої ескалації військової обстановки поблизу Криму і Чорноморського узбережжя Кавказу з боку НАТО", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Щоб НАТО відчуло "гостроту моменту", російські військові створили "нову лінію Маннергейма", - пише телеграм-канал "Оперативна лінія" і додає, що до 3 жовтня включно форсування лінії і наближення до неї неможливе.

Нещодавно росЗМІ повідомили про навчання Чорноморського флоту, під час яких виконувалися бойові завдання з прикриття пункту базування кораблів від ракетного удару умовного противника. За сценарієм, сили ППО отримали інформацію про деякі літаких умовного противника, що рухаються в напрямку Криму. Кораблі, оснащені засобами ППО, були приведені в повну боєготовність, на пости передали сигнал про наближення авіагрупи. Розрахунки ППО кораблів взяли на супровід і знищили умовного противника ракетними і арткомплексами. "Літаки" були збиті.

Рішення російських військових про блокування Криму та проведення навчань з таким сценарієм - чергове підтвердження того, що Крим потрібен Росії виключно як військова база, а економіка окупованого півострова, його курортний потенціал, соціальні проблеми, забезпечення водою цікавлять окупантів остільки-оскільки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...