Щоб очі не муляв? - Меморіал жертвам обстрілу в Краматорську прибрали з центру міста

Чиновники запевняють, що таким чином пам'ятник "бережуть від вандалів".

Пам'ятник жертвам обстрілу 10 лютого 2015 року в Краматорську прибрали з центру міста. Першими про це стали писати користувачі соціальних мереж, обурюючись, що пам'ятник прибрали за розпорядженням мера Андрія Панкова «для того, щоб очі не муляв», передають Патріоти України.

Однак, прес-секретар Краматорської міськради Ольга Юрасова спростувала в коментарях цю інформацію. Ольга повідомила, що меморіал не прибраний безслідно. Його перенесли на територію військової частини з ініціативи власників, щоб уберегти від вандалів. «Було звернення від власників інсталяції з проханням про її перенесення, оскільки вандали періодично руйнували її. Було вирішено перенести до військової частини для того, щоб зберегти», - написала прес-секретар.

Також спростування з'явилося і на сторінці міськради в Facebook. У спростуванні зазначено, що меморіал «Скільки людей ще має загинути?» перенесли на вимогу рекламного агентства «Мекс Адвертайзінг» через те, що за перші 2 місяці він неодноразово пошкоджувався вандалами.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...